Seperasyon

Sipral Membranlar

Ters ozmoz (RO), nanofiltrasyon (NF), ultrafiltrasyon (UF) ve mikrofiltrasyon (MF) için gıda, içecek, vb. süt, biyoteknoloji / biyoteknolojik kimyasallar ve ilaç. Su geri kazanımında da kullanılabilirler. Farklı membran, çap, uzunluk ve ara parça kombinasyonları, tüm çapraz akışlı membran filtreleme işlemleriyle uyumluluğu sağlar.


Daha Fazla

Moduller

Alfa Laval'ın benzersiz plaka ve çerçeve modüllerinin açık kanal tasarımı, üniteleri neredeyse tüm viskozite ve hatta askıda katılar için uygun hale getirir. Alfa Laval plaka ve çerçeve modülleri sıhhi çalışma için onaylanmıştır ve ürün saflığı çok önemliyse ve mükemmel temizlik ve dezenfeksiyon şart olduğunda büyük avantajlar sunar


Daha Fazla

Membran Filitrasyon Sistemleri

Alfa Laval, polimerik membranlara dayalı komple çapraz akışlı membran filtreleme sistemleri tasarlar, üretir ve kurar. Üretim birimlerimiz ya benzersiz plaka ve çerçeve modüllerine ya da farklı boyutlardaki spiral elemanlara dayanmaktadır. Bazı uygulamalar için, mümkün olan en iyi çözümü vermek için her iki türün bir kombinasyonu kullanılabilir


Daha Fazla

MBR Membranları

With Alfa Laval MBR membranes, you get trouble-free MBR wastewater treatment at a low operating cost. Based on Alfa Laval LowResist™ technology, they combine minimal cleaning and maintenance needs with low energy consumption and excellent effluent quality.


Daha Fazla

LabStak

Alfa Laval offers a wide range of small-scale LabStak™ modules which are ideal for on-site testing. Valuable data is gained for evaluation of process feasibility, determination of design and up-scaling, optimization of existing production lines or processing of high-value products.


Daha Fazla

Lab/Pilot Üniteleri

Yerinde test için özel küçük ölçekli membran filtrasyon laboratuvarı / pilot üniteleri yelpazesi, membran çözüm sürecinizin fizibilitesini, gelecekteki tasarımı ve büyütmeyi değerlendirmek için veriler sağlar. Mevcut süreçleri veya hatları optimize etmek için de kullanılabilirler. Membran filtrasyon ekipmanlarımızın genişliği, ilk testten tam ölçekli üretime kadar sizinle birlikte olabileceğimiz anlamına gelir. Sektörümüzden ve uygulama bilgimizden, aerodinamik servislerden ve sorunsuz geçişlerden yararlanın.


Daha Fazla

Düz Yassı Membranlar

Alfa Laval, gıda, içecek, süt ürünleri, biyoteknoloji ve ilaç endüstrilerinde uygulanan çok çeşitli işlemlerde kullanılmak üzere polimerik membranlar üretir. Membranlarımız tüm çapraz akış filtrasyon işlemlerini kapsar: ters ozmoz, nanofiltrasyon, ultrafiltrasyon ve mikrofiltrasyon


Daha Fazla

Yardımcı Membran Ekipmanları

Alfa Laval eksiksiz bir membran filtreleme sistemi için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Ayrıca, spiral sargılı ve plaka ve çerçeve sistemlerinde kullanılan membranların montajı ve bunların güvenli ve verimli bir şekilde çalıştırılması için gereken çok çeşitli özel yardımcı ekipman, bağlantı parçaları ve aksesuarlar da sunuyoruz.


Daha Fazla